fbpx Archief | BonnierVeraa

Archief

Nieuw pensioenakkoord: dit betekent het voor u

De kogel is door de kerk: na bijna tien jaar onderhandelen zijn vakbonden, werkgevers en het kabinet het eens over de nieuwe regels voor ons pensioen. Wat verandert er precies? En wat betekent dit voor u? Wij zetten de belangrijkste punten op een rij.

HET EFFECT VAN DE LAGE REKENRENTE OP UW PENSIOEN

In het voorjaar van 2019 sloten de regering, werknemers en werkgevers een pensioenakkoord. Dit heeft betrekking op de pensioenfondsen. Maar het gejuich over dit akkoord neemt in kracht snel af.

HOE VERZILVERT U DE OVERWAARDE OP UW HUIS?

Met de huidige woningprijzen zijn veel koophuizen meer waard dan het bedrag van de betreffende hypotheek. Voor veel mensen is dit een prettig gegeven en aanleiding om de zogeheten overwaarde te verzilveren. Bijvoorbeeld om een lang gekoesterde verbouwing daadwerkelijk uit te voeren.

WIJ ZIJN ER VOOR U. JUIST IN DEZE TIJD

De gevolgen van de coronacrisis liegen er niet om: de economie van Nederland wordt hard geraakt. Werkt u in de horeca, reisbranche, detailhandel en of een van de andere sectoren die al zwaar getroffen zijn door de gevolgen van de coronacrisis?

3 VRAGEN AAN DIRK HEIJMANS

Heeft u Dirk Heijmans weleens aan de telefoon gehad? Grote kans dat u zich dat gesprek nog kunt herinneren. Want of het nu live, telefonisch of via mail is: Dirk is, zoals hij het zelf noemt, aanwezig. Gelukkig maar! Dirk is altijd enthousiast, spontaan, snel en vooral heel klantgericht.

Collectieve pensioenregeling voor logopedisten in de vrije vestiging

Logopedisten die werknemer zijn in de vrije vestiging kunnen meedoen aan een pensioenregeling. Dat levert later extra inkomen op.

Pagina's