Menu

Tijd om veranderingen te delen!

Het is u ongetwijfeld opgevallen: BonnierVeraa heeft een nieuwe uitstraling. Van ons logo en briefpapier tot onze website, alles is op de schop gegaan. Zelfs onze naam, tegenwoordig zonder €-teken, onderging een subtiele verandering. Maar wat misschien wel het meest in het oog springt, is de term ‘schatmeesters’ die onder onze naam prijkt.

Het afgelopen halfjaar zijn we achter de schermen druk bezig geweest om helder in kaart te brengen wie we zijn en waar we voor staan. Wisten we dat niet dan? Diep in ons hart wel natuurlijk, maar een eenduidig verhaal ontbrak. Op zich niet zo vreemd, hoor. Als organisatie zijn we de afgelopen decennia veranderd. Dat geldt ook voor de wereld om ons heen. Onze klanten staan anders in het leven en onze dienstverlening is daarop aangepast. Meebewegen gaat ons gelukkig goed af. Maar ons gezicht naar buiten toe was nog als vanouds. En dus was het tijd voor actie!

Schatmeesters

Waar staan we voor? Wat vinden we belangrijk? Wat onderscheidt ons in de markt? Hoe zien klanten ons? En hoe wíllen we gezien worden? Deze en vele andere vragen zijn de afgelopen maanden de revue gepasseerd. De conclusie? We zijn schatmeesters! Een schatmeester is de financieel vertrouwenspersoon van weleer, bekend om zijn specialisme en betrouwbaarheid. Een begrip met een rijke historie, dat dankzij ons weer helemaal van deze tijd is.

Onze specialisten zijn namelijk echte vertrouwenspersonen die met de grootste zorg en toewijding waken over uw vermogen en bezittingen. Meesters in hun vak, die er voor u zijn als u ze nodig hebt. Op waardevolle momenten, bij belangrijke beslissingen en gewoon als u de zekerheid wilt dat alles goed geregeld is.

Oog voor veranderingen

Wat onze dienstverlening zo compleet maakt en welke voordelen samenwerking met ons oplevert, leest u allemaal op deze splinternieuwe website. Eén ding is zeker: door onze nieuwe uitstraling en een scherp geformuleerde boodschap zijn we weer klaar voor de toekomst. Een heerlijk gevoel! Tussen haakjes: is er de afgelopen jaren ook iets veranderd in úw situatie? Dan is dit een mooi moment om die veranderingen eens samen onder de loep te nemen. Dat kan heel verhelderend werken, weten wij uit ervaring.

Neemt u even contact met ons op om een afspraak te maken? Wij beloven u een goed gesprek en een voldaan gevoel.

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.