Menu

Pensioen tennisleraren

Collectieve pensioenregeling voor tennisleraren

Een collectieve pensioenregeling voor gediplomeerde tennisinstructeurs. BonnierVeraa ontwikkelde in nauwe samenwerking met tennisbond KNLTB een aantrekkelijk pensioenpakket. Met deze belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde komen we tennisleraren tegemoet en ontzorgen we werkgevers.

Bent u als tennisleraar in loondienst bij een vereniging, tennisschool of een ander instituut? Uit landelijk onderzoek blijkt dat voor tennisinstructeurs het pensioen de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde is. Tot nu toe was dit vaak niet of niet goed geregeld. De KNLTB vroeg ons daarom een collectieve regeling te ontwikkelen en in te richten.

Ook voor werkgevers en verenigingen in de tennissector biedt een goede pensioenregeling voordelen. U kunt uw medewerkers nu een beter arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Hebt u al een pensioenregeling bij een andere partij? Overstappen naar BonnierVeraa kan interessant uitpakken. De collectiviteit maakt het u niet alleen makkelijk, maar is ook financieel aantrekkelijk omdat u van collectieve kortingen profiteert.

Samenwerking met KNLTB

De KNLTB vroeg ons deze collectieve regeling te realiseren. Waarom BonnierVeraa? Onze directeur Jacques Bonnier had dertien jaar lang een eigen tennisschool en was ruim tien jaar voorzitter en adviseur van LTC Uden, een van de grootste tennisclubs van Nederland. Mede hierdoor hebben wij de juiste affiniteit in huis. Bovendien gaan wij graag met u in gesprek, waardoor u invloed kunt uitoefenen op het vernieuwen van de collectieve pensioenregeling.

Uw voordelen

  • De belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde is goed geregeld.
  • Nergens omkijken naar: wij regelen alles voor u, bijvoorbeeld als u overstapt naar een andere werkgever. Of als een medewerker bij u in dienst komt.
  • Financieel voordeel voor werkgevers.
  • Volledig flexibel pensioen: via de online tool van Brand New Day – de uitvoerder van onze regeling – kunt u uw pensioen 24/7 inzien en waar mogelijk aanpassen
  • Ondersteuning bij al uw vragen
  • Deskundig (juridisch) advies
  • Bij BonnierVeraa vindt u alles onder één dak: pensioenen, maar ook verzekeringen en belastingen.

Meer weten?

Neem contact met ons op 0413-270074. En houd de website en socials van de KNLTB in de gaten: in samenwerking met de bond verzorgen wij informatiebijeenkomsten.

Voor direct persoonlijk advies belt u nu
0413 270074

Wij nemen ook graag contact met u op

Naam(Vereist)

Uw telefoonnummer is niet verplicht. Maar voor sneller en persoon advies wel aan te raden. Bedankt.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.