fbpx Uw hypotheekadviseur | BonnierVeraa

Contactformulier


Voor direct persoonlijk advies belt u nu
0413-270074


Wij nemen ook graag contact met u op. Laat uw gegevens nu achter.


Laat dit veld leeg

Uw telefoonnummer is niet verplicht. Maar voor sneller en persoon advies wel aan te raden. Bedankt.

Uw hypotheekadviseur

Maak kennis met ons

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw mogelijkheden en wensen. Bent u alleenstaand of samen? Gaat het om uw eerste huis? Wilt u verhuizen of bent u toe aan de volgende stap? Wij nemen u graag mee in wat er mogelijk is voor u èn wat het beste past bij uw situatie. Met onze brede dienstverlening is ook alles eromheen goed geregeld.

Een keuze voor het leven

De aanschaf van een woning is een bijzonder moment. Voor de meeste mensen is dit de grootste aankoop die ze in hun leven doen. Met de grootste lening ooit. De langlopende financiële verplichting die u aangaat heeft veel invloed op de rest van uw leven. Logisch dat u niet over één nacht ijs gaat. Én dat u niet de eerste de beste hypotheekadviseur in de arm neemt. Wilt u een weloverwogen beslissing nemen die past bij uw situatie? Laat u dan zorgvuldig adviseren door de schatmeesters van Bonnier en Veraa.

Alles in één hand

Een hypotheek staat niet op zichzelf. Hoe zit het bijvoorbeeld als u komt te overlijden? En wat als uw inkomen wegvalt door werkeloosheid? Met Bonnier en Veraa weet u zeker dat ook deze zaken goed geregeld zijn. Dat is het grote voordeel van onze brede dienstverlening.

Andere woning kopen?

U hebt al een hypotheek en u wilt een andere woning kopen? Laat u dan goed informeren. Onze schatmeesters kennen alle ins en outs hiervan en staan daarmee garant voor doeltreffende begeleiding.

  • Verschillende hypotheekvormen
  • Heldere en transparante aanpak
  • Onafhankelijk
  • Zorgvuldig geselecteerde hypotheekverstrekkers
  • Ook alles eromheen goed geregeld; van uw verzekeringen tot uw pensioen

Hebben wij uw aandacht? Neem dan contact met ons op. Wij adviseuren u graag.

Bel direct 0413-270074

Blog

Woning kopen in coronatijd? Houd rekening met extra verklaringen

De coronacrisis heeft economisch gezien nogal wat teweeg gebracht. Veel mensen en organisaties zijn financieel hard getroffen. Je zou daarom verwachten dat dit gevolgen heeft voor de woningmarkt, bijvoorbeeld lagere huizenprijzen. Maar niets is minder waar.

Nog geen 35 jaar? Dan betaal je geen overdrachtsbelasting

Goed nieuws voor jongeren die een woning willen kopen: vanaf 1 januari 2021 hoeven mensen ónder de 35 jaar geen overdrachtsbelasting te betalen als zij een huis kopen. In tegenstelling tot eerdere plannen geldt de regeling niet alleen voor starters, maar voor iedereen onder de 35 jaar.