Menu

Ook een hypotheek heeft soms een likje verf nodig

Hebt u een eigen woning? Dan steekt u natuurlijk tijd en energie in het onderhoud ervan. Af en toe een likje verf, een kleine reparatie, wat nieuwe planten in de achtertuin of een restyling van het interieur. Maar wist u dat ook de financiering van tijd tot tijd aandacht vraagt? Goed onderhoud kan soms zelfs geld opleveren. Misschien nu wel!

Bij het onderhoud aan uw woning is het heerlijk om af en toe zelf de handen uit de mouwen te steken. Zeker als u handig bent. Toch is het soms prettig om een professional in te schakelen. Een schilder die de kozijnen net wat strakker in de lak zet, de tuinarchitect die zijn visie vertaalt naar een spannend tuinontwerp en een stylist die de laatste modetrends uw woonkamer inbrengt. Het oog van de vakman kijkt nu eenmaal net wat anders tegen de dingen aan.

Historisch lage rente

Prima, uw woning is helemaal zoals u die voor ogen hebt. Is het dan niet vreemd dat de financiering ervan vaak over het hoofd gezien wordt? Weet ú eigenlijk wat u elke maand betaalt voor uw woning? En zou het niet mooi zijn om minder te betalen, meer zekerheden in te bouwen of ervoor te zorgen dat er aan het einde van de looptijd meer is afgelost? Dan hebben we goed nieuws. Want de rente heeft een historisch dieptepunt bereikt. Dat maakt het zonder twijfel de moeite waard om uw hypotheek eens tegen het licht te houden. Eens te meer omdat er een aantal wijzigingen zijn in hypotheekvormen en fiscale wetgeving.

Starter of doorstromer?

Zet de stap! Ook als u toe bent aan een grotere woning of juist voor het eerst een woning wilt kopen, is dit het ideale moment om in actie te komen. Wacht niet te lang, want het economisch herstel is ingezet en de rentes gaan naar verwachting op termijn weer stijgen.

Uw kansen in kaart

Of u nu start op de woningmarkt, wilt doorstromen of juist lekker blijft zitten waar u zit: neem eens contact met ons op voor een goed gesprek. Dit is hét moment waarop de inzet van een professional winst kan opleveren. Samen bekijken we of u kunt profiteren van de lage rentes, hoe u kunt inspelen op de fiscale wijzigingen of welke hypotheekvorm het best bij u past.

Want zeg nu eerlijk: is het niet prettig als u meer kunt besteden aan het verfraaien van uw droomhuis en minder aan de financiering ervan?

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.