Menu

Rente historisch laag: tijd voor een hypotheekcheck!

Wat denkt u? Dalen de hypotheekrentes nóg verder? Of kunnen we ons voor het eerst in lange tijd weer opmaken voor een rentestijging? Vanwege de voorzichtige tekenen van economisch herstel ligt dat laatste voor de hand. Tijd om in actie te komen dus.

Huizenbezitters opgelet!

Voor mensen met een hypotheek is dit hét moment om met uw schatmeester om tafel te gaan. Afhankelijk van uw hypotheekvorm en uw specifieke situatie, kan een contractverandering u tot wel duizenden euro’s per jaar opleveren. Benieuwd of dit voor u geldt? Maak dan direct een afspraak voor een hypotheekcheck.

Profiteren nu het nog kan

Naast de mogelijke rentestijging staan er nog meer veranderingen op stapel. Reden te meer om eens bij ons langs te komen. Want:

  • De daling van de huizenprijzen lijkt bijna ten einde. Hoe verhoudt uw hypotheekschuld zich ten opzichte van de waarde van uw woning? Extra aflossen kan interessant zijn.
  • Op Prinsjesdag is bekendgemaakt dat de schenkingsvrijstelling eind dit jaar afloopt. Wilt u nog profiteren van deze belastingmaatregel? Maak dan een afspraak met een van onze schatmeesters.

Wij nodigen u van harte uit voor een goed gesprek bij ons op kantoor. Maak vandaag nog een afspraak via 0413 – 270074 of stuur een e-mail.

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.