Menu

Eerste collectief pensioen voor logopedisten

Helaas bouwen lang niet alle logopedisten in Nederland pensioen op. De reden? Bestaande pensioenregelingen zijn vaak te duur, niet transparant en onvoldoende afgestemd op de specifieke kenmerken van de logopediepraktijk. Hoog tijd voor verandering, vond BonnierVeraa. Daarom hebben onze schatmeesters in samenwerking met de pensioenspecialisten van Brand New Day een uniek collectief pensioen voor logopedisten ontwikkeld. De kernwoorden? Zekerheid, zeer lage kosten, transparantie en geen gedoe.  

In overleg met de NVLF

BonnierVeraa is het enige kantoor in Nederland dat uitdrukkelijk is gespecialiseerd in dienstverlening voor logopedisten. Onze kennis van de branche heeft ons geholpen om tot een pensioen te komen dat optimaal aansluit op de dagelijkse gang van zaken in de logopediepraktijk. Dit in samenwerking met Brand New Day én in overleg met de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), die vierkant achter de nieuwe regeling staat.  

Betaalbaar door collectiviteit

Een begrijpelijke pensioenregeling tegen zeer lage kosten: dat is het collectieve pensioen voor logopedisten in een notendop. Waar normaal gesproken voor elke pensioenregeling een onderzoek wordt uitgevoerd, hebben we nu een standaard ontwikkeld op basis van een eenmalig onderzoek. Doordat de kosten gedeeld worden door het collectief, houden we de prijs laag. En ook op andere fronten zijn de zaken goed geregeld. Uw medewerkers zijn verzekerd bij overlijden en arbeidsongeschiktheid en kunnen op hun 67e met pensioen. Bijkomend voordeel is de transparante en moderne opzet. Vanaf elke smartphone, tablet en pc kunnen medewerkers hun pensioen bekijken. BonnierVeraa verzorgt de begeleiding en het beheer.  

Interesse?

Wij leggen u graag uit wat het pensioen precies inhoudt en hoe het werkt. Interesse? Bel 0413-270074 of mail naar info@bonnier-veraa.nl. Maakt u op dit moment gebruik van een andere pensioenregeling voor uw logopediepraktijk? Dan nemen wij contact met u op wanneer de einddatum in zicht is, zodat we een eventuele overstap kunnen bespreken. 

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.