Menu

Complete hulp bij (echt)scheiding … omdat Hollywood ver weg is

Een Hollywoodscheiding? Je zou er bijna voor tekenen. Voor elkaar vallen op de set, of op een Oscarfeestje. Dan een ‘wedding’ in Italië, in een kasteel, mét geheime gastenlijst. En na een half jaar ogenschijnlijk in een handomdraai weer uit elkaar. Maar wij weten wel beter; een (echt)scheiding is pijnlijk en kost veel energie. En dan hebben we het nog niet over de financieel-administratieve afwikkeling.

Scheiden. In sterrenland lijkt niemand ervan op te kijken. Of je moet Brad Pitt, Katja Schuurman of Sylvie Meis heten. Dan gonst je relatiebreuk wat langer na. Maar de kans is groot dat u geen beroemdheid bent, en uw woonplaats ligt waarschijnlijk ver weg van de ‘walk of fame’. In Nederland weten we: een scheiding heeft heftige emotionele, sociale, juridische en financiële consequenties. Alle financiële zaken wilt u voor beide partijen graag goed regelen. Maar waar begint u?

Veel vragen

Bij een scheiding vallen zekerheden weg. Veel zaken moeten (opnieuw) worden geregeld en vastgelegd, vooral op financieel-administratief vlak. Hoe regelt u bijvoorbeeld de geldzaken voor de kinderen? Wat te doen met uw koophuis en de hypotheek? En wat betreft uw belastingaangifte; straks woont u alleen of met een nieuwe partner. Wat betekent dat voor uw toeslagen en aftrekposten? BonnierVeraa leidt de complete financiële afwikkeling van uw scheiding in goede banen. Met een doortimmerd plan, gedegen advies en zorgvuldige afwikkeling. Bij BonnierVeraa vindt u alle deskundigheid die u nodig hebt onder één dak.

Compleet Scheidingsplan

Een gedegen afwikkeling van uw scheiding begint met een doortimmerd Scheidingsplan. Dit kunt u regelen via BonnierVeraa. Een juridisch onderlegd financieel adviseur, gespecialiseerd in (echt)scheidingen, kan samen met u een doordacht plan opstellen. Daarin regelt u alle financieel-administratieve zaken rondom uw scheiding. Bijvoorbeeld of er een verzoek voor ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid van de hypotheek geregeld moet worden, als een van u in de gezamenlijke woning wil blijven. Maar denk ook aan pensioenverevening, lijfrente, dekking van overlijdensrisico bij alimentatieverplichting en belasting- en vermogenszaken, zowel privé als in een eventuele onderneming. Voor heldere afspraken en een goede vastlegging daarvan wordt zorg gedragen. Korte lijnen, optimale efficiency en een snelle afhandeling zijn zo gegarandeerd. Oftewel: zekerheid en rust in deze toch al heftige tijd. 

Maak een afspraak

Gaat u scheiden of bent u bezig met de afwikkeling ervan? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Dit geldt ook bij de ontbinding van een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. Wij helpen u graag om uw zaken goed en snel te regelen.

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.