Menu

BonnierVeraa: hét kantoor voor ondernemers

Veel ondernemers hebben uit liefde voor hun vak een mooi bedrijf opgebouwd. Alleen of met personeel. Maar moet je als ondernemer van alle markten thuis zijn? Natuurlijk niet! U bent goed in uw vak en dát telt. Voor al het overige vertrouwt u op de Ondernemershelpdesk van BonnierVeraa. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen over belastingen, verzekeringen, pensioenen en alles daartussenin. 

Voor al uw ondernemersvragen

Hoe behaal ik optimaal fiscaal voordeel? Welke risico’s loop ik zakelijk en privé? Hoe stem ik mijn belastingen, verzekeringen en pensioen goed op elkaar af? Waar moet ik aan denken bij het aannemen van personeel? Kan ik een oudedagsreserve opbouwen en hoe werkt dat? Bij de Ondernemershelpdesk krijgt u snel antwoord op deze en vele andere vragen.

Eén adres, maximaal voordeel

Bij BonnierVeraa vindt u specialisten in belastingen, verzekeringen en pensioenen onder één dak. Eén adres voor al uw belangrijke zaken. Dat betekent optimale afstemming en maximaal voordeel.

De voordelen op een rij:

  • Abonnementsvormen voor ondernemers met en zonder personeel (niet voor ondernemers met bv-structuren)
  • Alles onder één dak: verzekeringen, pensioenen en belastingen
  • Binnen één werkdag antwoord op al uw belangrijke vragen
  • Een aantrekkelijke korting op de dienstverlening van BonnierVeraa

Met de Ondernemershelpdesk hebt u voor een vast bedrag per maand binnen één werkdag antwoord op uw vragen. Download de flyer voor meer informatie. Benieuwd naar de voordelen van de Ondernemershelpdesk voor uw onderneming? Neem contact met ons op. 

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.