Menu

Pensioen: Zo ver weg en toch zo dichtbij

Uw pensioen. U vindt het misschien nog niet nodig om hier goed over na te denken. Omdat u nog lang niet de bijbehorende leeftijd heeft bijvoorbeeld. Maar u weet: in een mensenleven kan van alles gebeuren. Hoe zit het bijvoorbeeld als u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt? Of erger nog: als u onverwacht overlijdt? Is er dan voldoende nabestaandenpensioen voor uw gezin? Het is goed om daarvan op de hoogte te zijn. Bovendien: als u nu weet hoe u er op uw oude dag voor staat, kunt u de situatie nog beïnvloeden. Dit wordt steeds lastiger naarmate u ouder wordt.  

Uw pensioen snel in beeld

Inzicht krijgen in uw pensioensituatie is tegenwoordig heel eenvoudig. Via www.mijnpensioenoverzicht.nl bijvoorbeeld. Of via de portals van de pensioenuitvoerders. U vindt hier alle informatie over de hoogte van uw pensioen, de hoeveelheid nabestaandenpensioen én wat er gebeurt als u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.  

Hulp of advies nodig?

De schatmeesters van BonnierVeraa helpen u graag verder. Samen brengen we uw pensioensituatie in kaart. Zijn er nog acties nodig om uw pensioensituatie te beïnvloeden? Dan bepalen we in overleg met u de aanpak. We schetsen verschillende scenario’s en bekijken welk scenario het beste bij u past. Bel ons voor het maken van een afspraak.  

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.