Menu

BonnierVeraa is in beweging

Een directiewissel, het vertrek van een gewaardeerde collega én de komst van een nieuwe, ervaren kracht: we kunnen wel stellen dat BonnierVeraa in beweging is.

Nieuwe directie

In juni 2021 droeg Jacques Bonnier het directeursstokje over aan Gerbert Pennings en Kai van den Breevaart, die nu samen met Coronus Veraa de directie vormen. Een weloverwogen beslissing van Jacques, die zich ruim 20 jaar voor ons kantoor heeft ingezet. Als een van de grondleggers heeft hij al die jaren samen met Coronus en het team gebouwd aan BonnierVeraa en het gemaakt tot het bedrijf dat het vandaag de dag is. Gerbert en Kai grijpen de aangeboden kans met beide handen aan. En kijken ernaar uit om het succes van BonnierVeraa verder uit te bouwen en u als klant te bedienen. Jacques blijft gelukkig als pensioenadviseur aan de organisatie verbonden. Hij blijft dus uw vertrouwde contact als u vragen hebt over uw pensioen of pensioencontract. Wij bedanken Jacques voor zijn ondernemerschap en kijken uit naar een verdere voortzetting van de samenwerking. 

Nieuwe collega

Een maand eerder namen we afscheid van onze adviseur Hans Dekkers. Ook Hans heeft zich een lange periode voor ons kantoor ingezet. Wij bedanken hem voor 15 jaar betrokkenheid en zijn enthousiaste inzet op het gebied van schadeverzekeringen en pensioenadministratie. Wij wensen hem het beste en veel succes bij zijn nieuwe werkgever. Gelukkig konden we de afdeling schadeverzekeringen snel aanvullen met een nieuwe collega: Marco van Elst, 55 jaar en een superervaren verzekeringsadviseur. Samen met Dirk Heijmans gaat hij een impuls geven aan onze schadeverzekeringsportefeuille. Meer weten over Marco? Hij stelt zich graag aan u voor.

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.