fbpx Marco van Elst | BonnierVeraa

Contactformulier


Voor direct persoonlijk advies belt u nu
0413-270074


Wij nemen ook graag contact met u op. Laat uw gegevens nu achter.


Laat dit veld leeg

Uw telefoonnummer is niet verplicht. Maar voor sneller en persoon advies wel aan te raden. Bedankt.

Marco van Elst

Adviseur

Wat mij als adviseur kenmerkt? Dat ik nakom wat ik beloof. Verder onderhoud ik graag persoonlijk contact; met klanten meedenken in mogelijkheden en ze van a tot z ontzorgen zit in mijn karakter. Dat doe ik vooral op het gebied van verzekeringen. Al sinds 1993 werk ik in de verzekeringswereld. Bij BonnierVeraa richt ik me daarbij op het mkb en onder meer particuliere schadeverzekeringen. In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging, bijvoorbeeld wandelen of voetballen. Verder ben ik geregeld met vrienden op een festival of bij een concert te vinden. Ik hou ervan om gezellig samen te zijn. En natuurlijk van de zon, Italië is mijn favoriete vakantieland.

Blog

BonnierVeraa is in beweging

Een directiewissel, het vertrek van een gewaardeerde collega én de komst van een nieuwe, ervaren kracht: we kunnen wel stellen dat BonnierVeraa in beweging is.

Woning kopen in coronatijd? Houd rekening met extra verklaringen

De coronacrisis heeft economisch gezien nogal wat teweeg gebracht. Veel mensen en organisaties zijn financieel hard getroffen. Je zou daarom verwachten dat dit gevolgen heeft voor de woningmarkt, bijvoorbeeld lagere huizenprijzen. Maar niets is minder waar.