fbpx Kai van de Breevaart | BonnierVeraa

Contactformulier


Voor direct persoonlijk advies belt u nu
0413-270074


Wij nemen ook graag contact met u op. Laat uw gegevens nu achter.


Laat dit veld leeg

Uw telefoonnummer is niet verplicht. Maar voor sneller en persoon advies wel aan te raden. Bedankt.

Kai van de Breevaart

Directeur / Financieel adviseur / Fiscaal adviseur

Sinds 2007 richt ik me als adviseur – en sinds 2021 ook als mede-eigenaar – op uiteenlopende ondernemersvraagstukken. Ik doe dit voor onze uiteenlopende klanten, maar ben voornamelijk gespecialiseerd in de financiële vraagstukken van paramedici. Of het nu gaat om de financiële vraagstukken rondom een maatschap, het kopen van een pand, personeelsaangelegenheden, het samenstellen van de jaarrekeningen of de complete afhandeling van de controle van de collectieve pensioencontracten, zij kunnen altijd bij mij terecht. Het geeft me voldoening om onze klanten de financiële zaken uit handen te nemen, zodat zij zorgeloos kunnen ondernemen. Buiten werktijd ben ik in eerste plaats sportliefhebber. Op vrijdagavond vind je me langs de lijn bij TOP Oss, op zondag zet ik zelf m’n beste beentje voor.

Blog

BonnierVeraa is in beweging

Een directiewissel, het vertrek van een gewaardeerde collega én de komst van een nieuwe, ervaren kracht: we kunnen wel stellen dat BonnierVeraa in beweging is.

Woning kopen in coronatijd? Houd rekening met extra verklaringen

De coronacrisis heeft economisch gezien nogal wat teweeg gebracht. Veel mensen en organisaties zijn financieel hard getroffen. Je zou daarom verwachten dat dit gevolgen heeft voor de woningmarkt, bijvoorbeeld lagere huizenprijzen. Maar niets is minder waar.