fbpx Gerbert Pennings | BonnierVeraa

Contactformulier


Voor direct persoonlijk advies belt u nu
0413-270074


Wij nemen ook graag contact met u op. Laat uw gegevens nu achter.


Laat dit veld leeg

Uw telefoonnummer is niet verplicht. Maar voor sneller en persoon advies wel aan te raden. Bedankt.

Gerbert Pennings

Directeur / Adviseur / Financieel planner / Hypotheekadviseur

Sinds 2004 los ik bij BonnierVeraa complexe financiële vraagstukken op. Inmiddels ben ik ook mede-eigenaar van onze onderneming. De financiële kant van zaken heeft me altijd al geboeid en gedreven. Als lid van de Federatie Financieel Planners (FFP) bouw ik op ruime ervaring. Ik begeleid onze klanten bij belangrijke beslissingen en financiële kwesties, of het nu gaat om hypotheken en financieringen voor particulieren en ondernemers, verzekeringen of om fiscaal en bedrijfskundig advies. Mijn uitdagende en dynamische baan wissel ik graag af met avontuurlijke vakanties, liefst naar Afrika. Verder kan ik me heerlijk uitleven op mijn mountainbike en op de ski’s.

Blog

BonnierVeraa is in beweging

Een directiewissel, het vertrek van een gewaardeerde collega én de komst van een nieuwe, ervaren kracht: we kunnen wel stellen dat BonnierVeraa in beweging is.

Woning kopen in coronatijd? Houd rekening met extra verklaringen

De coronacrisis heeft economisch gezien nogal wat teweeg gebracht. Veel mensen en organisaties zijn financieel hard getroffen. Je zou daarom verwachten dat dit gevolgen heeft voor de woningmarkt, bijvoorbeeld lagere huizenprijzen. Maar niets is minder waar.