Menu

3 vragen aan Jeannette Sterrenburg

Ze is al tien jaar het stralende gezicht achter onze receptiebalie: Jeannette Sterrenburg. De eerste persoon die u welkom heet wanneer u bij ons binnenstapt. Hoog tijd om haar eens wat beter te leren kennen. Via drie vragen maakt u kennis met Jeannette.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Voor mij is iedere dag anders. Ik verzorg de post, beantwoord de telefoon, ontvang gasten en zorg voor koffie en thee op kantoor. Daarnaast heb ik allerlei andere taken. Van het inplannen van afspraken tot het versturen van brieven en polissen, het bijhouden van onze systemen en het samenstellen van dossiers. Als er snel wat moet gebeuren, ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor collega’s. Op drukke dagen vlieg ik van hot naar haar!”

Wat maakt jou een echte schatmeester?

“Mijn betrokkenheid bij onze klanten. Ik wil mensen graag leren kennen, zodat ik weet wie ik aan de telefoon heb en mensen bij naam kan aanspreken als ze bij ons binnenstappen. Wel zo persoonlijk, toch? Daarom kijk ik ’s ochtends ook altijd even wie er die dag op bezoek komen. Ik ben dienstbaar, hecht waarde aan goede service en wil het graag gezellig maken voor klanten en collega’s. De geur van verse koffie, even een praatje maken … dat soort dingen.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik hou van wandelen en fietsen. Het liefst trek ik er samen met mijn partner op uit om een flinke fietstocht te maken. De mooie plekjes in Nederland verkennen en onderweg lekker ergens lunchen; je kunt me niet blijer maken. Verder ben ik snel tevreden. Ik ga een keer per week naar yoga, pas graag op mijn kleinzoon Liam en vind het leuk om met vriendinnen af te spreken. En ik ben een echte dierenliefhebber. Gelukkig hebben we sinds kort weer een hond.”

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.