Menu

3 vragen aan Dirk Heijmans

Heeft u Dirk Heijmans weleens aan de telefoon gehad? Grote kans dat u zich dat gesprek nog kunt herinneren. Want of het nu live, telefonisch of via mail is: Dirk is, zoals hij het zelf noemt, aanwezig. Gelukkig maar! Dirk is altijd enthousiast, spontaan, snel en vooral heel klantgericht. Wij stellen onze officemanager graag aan u voor.  

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Eén ding hebben mijn werkdagen in elk geval gemeen: ik start met een kopje koffie. Daarna kan het alle kanten op. Want het grootste deel van mijn dag wordt bepaald door de post, mails en telefoontjes die binnenkomen van klanten en verzekeringsmaatschappijen. Of het nu gaat om nieuwe verzekeringen, wijzigingen of prolongaties, ik ga er direct mee aan de slag. Verder stel ik offertes op en handel ik schademeldingen af. Ik zorg bijvoorbeeld dat alle gegevens goed bij elkaar komen, controleer polissen, bank- en maatschappijgegevens en bel met klanten. Dat laatste vind ik het leukste van mijn werk: ik heb via telefoon of mail veel contact met klanten. Ik ben een sociaal mens en ga dus graag het gesprek aan. Ook met collega’s: als officemanager zorg ik dat alles op de afdeling goed verloopt en stuur ik waar nodig collega’s aan.” 

Wat maakt jou tot een echte schatmeester?

“Mijn ervaring. Ik werk al 32 jaar in de verzekeringswereld. Daardoor zie ik in dossiers snel waar het precies over gaat en denk ik altijd een paar stappen vooruit. Ook praat ik makkelijk met klanten en maatschappijen. Dat komt doordat ik 23 jaar in de buitendienst heb gewerkt, vooral in de particuliere sector. Zo heb ik trouwens ook Jacques Bonnier leren kennen. Hij was ooit mijn klant; ik hielp hem met een autoverzekering. Toen hij zesenhalf jaar geleden opving dat ik op zoek was naar een nieuwe baan, belde hij me direct. Sindsdien werk ik met veel plezier bij BonnierVeraa.” 

Wat doe je in je vrije tijd? 

“Normaal gesproken speel ik tennis – competitie – en loop ik hard. Sport is een rode draad in mijn leven. Wist je dat ik op mijn veertiende Europees kampioen badminton ben geweest? Ik wilde prof worden, maar dan had ik al jong moeten emigreren naar Denemarken. Dat zagen mijn ouders destijds niet zitten. Ik ben toen gaan leren, assurantiën, en daar heb ik nooit spijt van gehad. Naast sportief ben ik trouwens ook een echte levensgenieter. Na het tennissen kon ik bijvoorbeeld nooit meteen naar huis. Ik hou ervan om gezellig onder de mensen te zijn en een biertje te drinken. En ik ga graag op vakantie. Lekker naar de zon: Spanje, Frankrijk of Turkije, waar ik vorig jaar met mijn zoon ben geweest. Ja, ik ben ook nog een trotse vader van twee kinderen: een dochter van 19 en een zoon van 16.” 

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.