Menu

INLOOPAVONDEN VRIJBLIJVENDE HYPOTHEEKINDICATIE

Het is de droom van velen: wonen in Land van Dico, de meest populaire nieuwbouwlocatie van Uden. Maar wat is haalbaar? Kom voor een vrijblijvende financiële check naar een van onze inloopavonden op donderdag 26 april, woensdag 2 mei of woensdag 16 mei.  

Financiële check in een halfuur

Land van Dico is populair. Eén ding is zeker: hoe eerder u zicht heeft op uw financiële mogelijkheden, hoe beter uw kaarten geschud zijn. Tijdens inloopavonden op 26 april, 2 mei en 16 mei geven de hypotheekexperts van BonnierVeraa u binnen een halfuur een indicatie van uw financiële mogelijkheden. Het enige wat u hoeft te doen, is binnenlopen en uw inkomensgegevens meenemen. De inloopavonden zijn overigens niet alleen bedoeld voor geïnteresseerden in Land van Dico. Ook als uw  droomwoning elders staat, kunt u binnenlopen voor een vrijblijvende financiële check.  

Ook bij complexere hypotheeksituaties

Een hypotheek aanvragen is vaak een extra spannend en ingewikkeld traject voor zzp’ers, flexwerkers en mkb-ondernemers. BonnierVeraa is gespecialiseerd in complexere hypotheeksituaties. Hoe de situatie ook is; iedereen is van harte welkom op de inloopavonden.  

Inloopavonden

De inloopavonden zijn donderdag 26 april, woensdag 2 mei en woensdag 16 mei 2018 van 18.00 tot 20.00 uur bij BonnierVeraa, Velmolenweg 141 in Uden. Het gesprek is geheel vrijblijvend en duurt ongeveer een halfuur. Vergeet niet uw inkomensgegevens mee te nemen. Een vrijblijvende afspraak maken kan ook. Bel hiervoor 0413-270074. 

Kom in contact met onze schatmeesters

Wij hebben een schat aan ervaring om u verder te helpen met o.a. uw hypotheek, pensioen of financiële vraagstuk.