Menu

Financieel Advies

Financieel advies voor Ondernemers

Deskundig financieel advies is voor een ondernemer onontbeerlijk. Als ondernemer heeft u te maken met talloze wetten, regels én financiële risico’s. Wij maken u graag wegwijs in deze complexe materie. Met financieel advies en financiële dienstverlening. Wij richten ons met name op de lange termijn. Daardoor weet u dat ook de toekomst van u en uw bedrijf is zeker gesteld. Onze eigen achtergrond als ondernemer staat er garant voor dat we weten waarover we praten. Niet alleen wat betreft financieel advies, maar ook zeker op het persoonlijke vlak. Het bestaan als ondernemer is immers vaak hectisch en gecompliceerd.

Volledig onafhankelijk en zonder provisie!

Bonnier & Veraa opereert volstrekt onafhankelijk en hanteert een provisie-vrij model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat wij met ons advies en onze diensten alleen úw belang dienen. Wij onderzoeken wat past bij uw wensen, behoeften en middelen en stemmen daar ons advies en ons dienstenpakket volledig op af. Een gedegen financiële analyse vooraf legt immers de basis voor een zekere toekomst.

Financieel advies voor starters

Bent u een startende ondernemer? Dan kan Bonnier & Veraa u gedurende en na het hele proces van het oprichten van de onderneming begeleiden en voorzien van deskundig advies. Onze expertise ligt met name op het vlak van de jonge, beginnende ondernemer in de vrije beroepsgroepen en kennis-intensieve dienstverlening.

Financieel advies voor gevestigde ondernemers

Bent u een gevestigde ondernemer? Dan kunnen wij u ook bij alle bedrijfsmatige, fiscale, juridische en financiële zaken terzijde staan met advies en ondersteuning. Bijvoorbeeld bij:

  • Financiering onderneming
  • Fusie bedrijven
  • Beëindiging onderneming
  • Optimalisatie bedrijfsvoering (accountancy)
  • Belastingadvies
  • Financiële planning
  • Alle verzekeringen voor de ondernemer

Kijk voor meer informatie over deze onderwerpen gerust eens verder op onze website. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een afspraak om ook voor uw situatie het beste financieel advies zeker te stellen.

Voor direct persoonlijk advies belt u nu
0413 270074

Wij nemen ook graag contact met u op

Naam(Vereist)

Uw telefoonnummer is niet verplicht. Maar voor sneller en persoon advies wel aan te raden. Bedankt.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.