fbpx Nick Theunisse | BonnierVeraa

Contactformulier


Voor direct persoonlijk advies belt u nu
0413-270074


Wij nemen ook graag contact met u op. Laat uw gegevens nu achter.


Laat dit veld leeg

Uw telefoonnummer is niet verplicht. Maar voor sneller en persoon advies wel aan te raden. Bedankt.

Nick Theunisse

Onze klanten zo goed mogelijk adviseren op het gebied van hypotheken. Dat is de kern van mijn werk. Wil iemand een woning kopen of de hypotheek aanpassen, dan gaan we samen om tafel. Vervolgens maak ik een hypotheekadvies op maat en zoek ik als onafhankelijk adviseur een financiële partij die het beste past bij de wensen van de klant. Het mooie van mijn werk is dat het in 98% van de hypotheekaanvragen om goed nieuws gaat: mensen hebben een leuk huis op het oog. Mooi om ze dan te kunnen helpen en volledig te ontzorgen. Mijn vriendin en ik hebben vorig jaar zelf ook een huis gekocht. In Nijmegen. Desondanks ben ik een echte Udenaar. Tot mijn twintigste heb ik hier gewoond. En mede doordat ik in verschillende kroegen heb gewerkt, ken ik hier veel mensen. Dat is een voordeel in mijn werk. Goed persoonlijk contact en vertrouwen zijn erg belangrijk. Het gaat tenslotte om belangrijke beslissingen en grote bedragen.

Blog

NIEUWE REGELS VOOR KLEINE PENSIOENEN

Wie verschillende werkgevers heeft gehad, heeft waarschijnlijk ook meerdere pensioenpotjes bij verschillende pensioenuitvoerders. De regels hiervoor zijn onlangs gewijzigd. Per 1 januari 2019 worden kleine potjes automatisch samengevoegd. Wat dat voor u betekent? En wat er nog meer wijzigt?

5 TIPS OM EEN BURN-OUT TE VOORKOMEN

We kennen het allemaal. Stress op het werk. Nu is dat niet direct iets om ongerust over te zijn. Want een beetje druk houdt u alert en helpt vaak om het werk efficiënter te doen. Chronische stress is een ander verhaal.