fbpx Mieke van Zelst | BonnierVeraa

Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via
0413 - 270074
of

Laat dit veld leeg

Wilt u dat wij u terugbellen vul dan hieronder uw telefoonnummer in

Mieke van Zelst

Receptioniste / Telefoniste / Schadeafhandelingen

Iedereen ziet graag een persoonlijke waarde terug in zijn werk. Voor mij is die waarde innerlijke rust. In mijn vrije tijd ontspan ik graag in de warmte van de sauna. Ik kan dan alles even loslaten. Gebeurtenissen in het juiste perspectief plaatsen. En daar is de verbinding met mijn vak: ik zie graag dat onze klanten kunnen ontspannen. Dat zij er ook in onverwachte omstandigheden op kunnen vertrouwen dat hun zaken goed geregeld zijn. Met zorg en aandacht begeleid ik onze klanten daarom door eventuele schadeprocedures. Daarnaast ben ik 16 uur per week aan de receptie te vinden.

Blog

NIEUWE REGELS VOOR KLEINE PENSIOENEN

Wie verschillende werkgevers heeft gehad, heeft waarschijnlijk ook meerdere pensioenpotjes bij verschillende pensioenuitvoerders. De regels hiervoor zijn onlangs gewijzigd. Per 1 januari 2019 worden kleine potjes automatisch samengevoegd. Wat dat voor u betekent? En wat er nog meer wijzigt?

5 TIPS OM EEN BURN-OUT TE VOORKOMEN

We kennen het allemaal. Stress op het werk. Nu is dat niet direct iets om ongerust over te zijn. Want een beetje druk houdt u alert en helpt vaak om het werk efficiënter te doen. Chronische stress is een ander verhaal.