fbpx Archief | juni | BonnierVeraa

Archief | juni

AANGEPAST PRIVACYBELEID

Het is u vast niet ontgaan. Op 25 mei is de nieuwe privacywetgeving ingegaan (AVG). Bent u een klant van ons? Dan beschikken wij over uw contactgegevens en misschien zelfs over andere persoonsgegevens. Wat doen we daarmee? We leggen het u graag uit. 

ENERGIEZUINIG LOONT!

Het thema groen wordt in de Nederlandse woningmarkt steeds belangrijker. En dat is zichtbaar. Nieuwbouwhuizen zijn steeds vaker energieneutraal en een nul-op-de-meter-woning is geen uitzondering meer. De uitdaging ligt dan ook bij bestaande woningen. Daar is iets op bedacht.

PENSIOEN: ZO VER WEG EN TOCH ZO DICHTBIJ

Uw pensioen. U vindt het misschien nog niet nodig om hier goed over na te denken. Omdat u nog lang niet de bijbehorende leeftijd heeft bijvoorbeeld. Maar u weet: in een mensenleven kan van alles gebeuren. Hoe zit het bijvoorbeeld als u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt?

3 VRAGEN AAN MIEKE VAN ZELST

Ze is een sportieve en fitte dame. Mieke van Zelst barst daardoor van de energie en weet met gemak twee rollen te vervullen: die van gastvrouw bij de receptie en die van schadebehandelaar.

Tijd om veranderingen te delen!

Het is u ongetwijfeld opgevallen: BonnierVeraa heeft een nieuwe uitstraling. Van ons logo en briefpapier tot onze website, alles is op de schop gegaan. Zelfs onze naam, tegenwoordig zonder €-teken, onderging een subtiele verandering. Maar wat misschien wel het meest in het oog springt, is de term ‘schatmeesters’ die onder onze naam prijkt.

Ook een hypotheek heeft soms een likje verf nodig

Hebt u een eigen woning? Dan steekt u natuurlijk tijd en energie in het onderhoud ervan. Af en toe een likje verf, een kleine reparatie, wat nieuwe planten in de achtertuin of een restyling van het interieur. Maar wist u dat ook de financiering van tijd tot tijd aandacht vraagt? Goed onderhoud kan soms zelfs geld opleveren. Misschien nu wel!