Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via
0413 - 270074
of

Laat dit veld leeg

Wilt u dat wij u terugbellen vul dan hieronder uw telefoonnummer in

Nick Theunisse

Onze klanten zo goed mogelijk adviseren op het gebied van hypotheken. Dat is de kern van mijn werk. Wil iemand een woning kopen of de hypotheek aanpassen, dan gaan we samen om tafel. Vervolgens maak ik een hypotheekadvies op maat en zoek ik als onafhankelijk adviseur een financiële partij die het beste past bij de wensen van de klant. Het mooie van mijn werk is dat het in 98% van de hypotheekaanvragen om goed nieuws gaat: mensen hebben een leuk huis op het oog. Mooi om ze dan te kunnen helpen en volledig te ontzorgen. Mijn vriendin en ik hebben vorig jaar zelf ook een huis gekocht. In Nijmegen. Desondanks ben ik een echte Udenaar. Tot mijn twintigste heb ik hier gewoond. En mede doordat ik in verschillende kroegen heb gewerkt, ken ik hier veel mensen. Dat is een voordeel in mijn werk. Goed persoonlijk contact en vertrouwen zijn erg belangrijk. Het gaat tenslotte om belangrijke beslissingen en grote bedragen.

Blog

INLOOPAVONDEN VRIJBLIJVENDE HYPOTHEEKINDICATIE

Het is de droom van velen: wonen in Land van Dico, de meest populaire nieuwbouwlocatie van Uden. Maar wat is haalbaar? Kom voor een vrijblijvende financiële check naar een van onze inloopavonden op donderdag 26 april, woensdag 2 mei of woensdag 16 mei.  

CD VAN JOU, CD VAN MIJ … NIEUWE WET PER 2018

Of u de trouwkleding al in de kast hebt hangen, of nog steeds wacht op een romantisch aanzoek; als u trouwplannen hebt, is het goed om te weten dat in 2018 een nieuwe wet ingaat. Vanaf 1 januari gelden andere regels voor trouwen in gemeenschap van goederen. Dit verandert er allemaal.