Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via
0413 - 270074
of

Laat dit veld leeg

Wilt u dat wij u terugbellen vul dan hieronder uw telefoonnummer in

Mieke van Zelst

Receptioniste / Telefoniste / Schadeafhandelingen

Iedereen ziet graag een persoonlijke waarde terug in zijn werk. Voor mij is die waarde innerlijke rust. In mijn vrije tijd ontspan ik graag in de warmte van de sauna. Ik kan dan alles even loslaten. Gebeurtenissen in het juiste perspectief plaatsen. En daar is de verbinding met mijn vak: ik zie graag dat onze klanten kunnen ontspannen. Dat zij er ook in onverwachte omstandigheden op kunnen vertrouwen dat hun zaken goed geregeld zijn. Met zorg en aandacht begeleid ik onze klanten daarom door eventuele schadeprocedures. Daarnaast ben ik 16 uur per week aan de receptie te vinden.

Blog

INLOOPAVONDEN VRIJBLIJVENDE HYPOTHEEKINDICATIE

Het is de droom van velen: wonen in Land van Dico, de meest populaire nieuwbouwlocatie van Uden. Maar wat is haalbaar? Kom voor een vrijblijvende financiële check naar een van onze inloopavonden op donderdag 26 april, woensdag 2 mei of woensdag 16 mei.  

CD VAN JOU, CD VAN MIJ … NIEUWE WET PER 2018

Of u de trouwkleding al in de kast hebt hangen, of nog steeds wacht op een romantisch aanzoek; als u trouwplannen hebt, is het goed om te weten dat in 2018 een nieuwe wet ingaat. Vanaf 1 januari gelden andere regels voor trouwen in gemeenschap van goederen. Dit verandert er allemaal.