Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via
0413 - 270074
of

Laat dit veld leeg

Wilt u dat wij u terugbellen vul dan hieronder uw telefoonnummer in

Mieke van Zelst

Receptioniste / Telefoniste / Schadeafhandelingen

Iedereen ziet graag een persoonlijke waarde terug in zijn werk. Voor mij is die waarde innerlijke rust. In mijn vrije tijd ontspan ik graag in de warmte van de sauna. Ik kan dan alles even loslaten. Gebeurtenissen in het juiste perspectief plaatsen. En daar is de verbinding met mijn vak: ik zie graag dat onze klanten kunnen ontspannen. Dat zij er ook in onverwachte omstandigheden op kunnen vertrouwen dat hun zaken goed geregeld zijn. Met zorg en aandacht begeleid ik onze klanten daarom door eventuele schadeprocedures. Daarnaast ben ik 16 uur per week aan de receptie te vinden.

Blog

AANGEPAST PRIVACYBELEID

Het is u vast niet ontgaan. Op 25 mei is de nieuwe privacywetgeving ingegaan (AVG). Bent u een klant van ons? Dan beschikken wij over uw contactgegevens en misschien zelfs over andere persoonsgegevens. Wat doen we daarmee? We leggen het u graag uit. 

ENERGIEZUINIG LOONT!

Het thema groen wordt in de Nederlandse woningmarkt steeds belangrijker. En dat is zichtbaar. Nieuwbouwhuizen zijn steeds vaker energieneutraal en een nul-op-de-meter-woning is geen uitzondering meer. De uitdaging ligt dan ook bij bestaande woningen. Daar is iets op bedacht.