Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via
0413 - 270074
of

Laat dit veld leeg

Wilt u dat wij u terugbellen vul dan hieronder uw telefoonnummer in

Mieke van Zelst

Receptioniste / Telefoniste / Schadeafhandelingen

Iedereen ziet graag een persoonlijke waarde terug in zijn werk. Voor mij is die waarde innerlijke rust. In mijn vrije tijd ontspan ik graag in de warmte van de sauna. Ik kan dan alles even loslaten. Gebeurtenissen in het juiste perspectief plaatsen. En daar is de verbinding met mijn vak: ik zie graag dat onze klanten kunnen ontspannen. Dat zij er ook in onverwachte omstandigheden op kunnen vertrouwen dat hun zaken goed geregeld zijn. Met zorg en aandacht begeleid ik onze klanten daarom door eventuele schadeprocedures. Daarnaast ben ik 16 uur per week aan de receptie te vinden.

Blog

CYBERCRIME: HOE GOED BENT U BESCHERMD?

Steeds vaker zijn bedrijven en organisaties het doelwit van cybercriminaliteit. En meestal heeft dat grote gevolgen. Ook financieel. Hoe goed hebt u uw geld en informatie beschermd? Steeds meer organisaties brengen voor zichzelf de risico’s van een cyberaanval in kaart.

AFLOSSINGSVRIJE HYPOTHEEK? TIJD VOOR EEN PLAN

Vandaag de dag kan het niet meer: een aflossingsvrije hypotheek afsluiten. Toch hebben nog 1 miljoen Nederlanders een (gedeeltelijk) aflossingsvrije hypotheek. Dat biedt voordelen, maar er kleven ook nadelen aan.