Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via
0413 - 270074
of

Laat dit veld leeg

Wilt u dat wij u terugbellen vul dan hieronder uw telefoonnummer in

Mieke van Zelst

Receptioniste / Telefoniste / Schadeafhandelingen

Iedereen ziet graag een persoonlijke waarde terug in zijn werk. Voor mij is die waarde innerlijke rust. In mijn vrije tijd ontspan ik graag in de warmte van de sauna. Ik kan dan alles even loslaten. Gebeurtenissen in het juiste perspectief plaatsen. En daar is de verbinding met mijn vak: ik zie graag dat onze klanten kunnen ontspannen. Dat zij er ook in onverwachte omstandigheden op kunnen vertrouwen dat hun zaken goed geregeld zijn. Met zorg en aandacht begeleid ik onze klanten daarom door eventuele schadeprocedures. Daarnaast ben ik 16 uur per week aan de receptie te vinden.

Blog

CD VAN JOU, CD VAN MIJ … NIEUWE WET PER 2018

Of u de trouwkleding al in de kast hebt hangen, of nog steeds wacht op een romantisch aanzoek; als u trouwplannen hebt, is het goed om te weten dat in 2018 een nieuwe wet ingaat. Vanaf 1 januari gelden andere regels voor trouwen in gemeenschap van goederen. Dit verandert er allemaal. 

NIEUW BELASTINGSTELSEL. WAT VERANDERT ER PRECIES?

Het is een van de belangrijke punten in het regeerakkoord: de hervorming van het belastingsysteem. Met de invoering van de zogenoemde vlaktaks worden de verschillen in fiscale behandeling kleiner. Wat dat precies betekent? We leggen het u graag uit.